Motorrevisie

Jeep-Dodge-Parts, uw partner in o.a. Motorrevisie.
Wij reviseren motoren van alle  legervoertuigen WW2, bijvoorbeeld; m38A1 / Willys MB / Ford GPW /  Dodge WC.

Vakmanschap gecombineerd met ambacht en passie volgens de normen van vandaag!

Het machinaal werk wordt uitbesteed aan een lokale onderneming die kwalitatief hoogstaand werk binnen een zeer kort tijdspanne levert. Up-to-date machines (CNC) worden gebruikt om o.a. te boren, honen, vlakken, slijpen en ga zo maar door. Krukassen worden geslepen om de exacte afmeting voor hoofd- en drijfstang lagers te verkrijgen. Lagerkappen worden iets afgevlakt en opnieuw ge-lijnboord zodat de exacte maten en toleranties worden behaald. Dit werk geschied binnen enkele werkdagen.

De machines die worden gebruikt in het proces zijn nooit ouder dan een jaar. Op deze wijze worden de toleranties en slijtage van machines tot het absoluut minimum beperkt.

En dit alles gebeurt voor zeer betaalbare prijzen.

Daarna zorgen wij ervoor dat uw motor weer perfect met de grootste zorg in elkaar gezet wordt. Wij gebruiken alleen kwaliteitsproducten en staan voor onze service!

 

Revisie met (minstens) een vol jaar garantie?

  • Motorrevisie
  • Versnellingsbakken / tussenbakken
  • Waterpompen
  • Aandrijfassen
  • Stuurhuizen
  • Ontstekings unit
  • Carburateur (s)

Een complete motorrevisie voor uw auto, vergt kennis en verstand van zaken. Bij Jeep-dodge-parts bent u voor de revisie van uw motor op het juiste adres. We hebben al jaren ervaring met motorrevisie. We hebben kennis van klassieke motoren en naast reviseren kunt u ook bij ons terecht  voor reparatie of onderhoud.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kijk ook eens op onze pagina afgeronde projecten en aanbevelingen!

Wij ontmoeten u graag.

info@jeep-dodge-parts.nl