WEBSHOP GESLOTEN

Geachte bezoeker,

Allereerst bedankt voor een bezoek aan onze webshop. Wij zijn dit bedrijf in September 2014 gestart met een tweetal disciplines. Enerzijds zijn wij gestart met een revisie, restauratie en onderhoud werkplaats voor legervoertuigen en klassieke auto’s. Anderzijds met runde wij een webshop met onderdelen van voertuigen uit de tweede wereld oorlog. Wij kunnen ons slechts op een ding gelijktijdig focussen en doordat er een enorme interesse was in onze webshop waren wij simpelweg niet in staat aan de grote vraag te voldoen. Hierdoor zijn enkele zaken niet goed verlopen en dat deed afbreuk aan de hobby waarvoor wij onze welgemeende excuses aanbieden. Zaken die hersteld dienen te worden, worden vanzelfsprekend netjes opgelost.

Door de nog altijd groeiende werkdruk hebben wij simpelweg een keuze moeten maken. Er zijn nog altijd onderdelen in onze winkel te koop en mocht u zoekende zijn naar een specifiek onderdeel (danwel repro of origineel) schroom niet om even contact met ons op te nemen.

Wij zullen de onze focus verder uitbreiden in onze werkplaats. Momenteel breiden wij daar flink uit. Meer ruimte, manschappen en gereedschap om elke klus aan te kunnen pakken. Ook kunt u zelf gebruik maken van deze faciliteiten. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen.

Neem contact op met ons via info@jeep-dodge-parts.nl

Met vriendelijke groet,

Jeep-Dodge-Parts