Over ons

Welkom bij Jeep-Dodge-Parts.nl

Specialist in originele, reproductie en gebruikte voertuig onderdelen voor  a.o. Jeep Willys MB, Jeep Ford GPW, Dodge WC series (WC51 – WC52 – WC53 – WC54 – WC56 – WC57 – WC58 – WC59 – WC 60 – WC61 -WC62 – WC63) en de GMC CCKW serie.

Onze webshop is voortdurend in beweging. Nieuwe producten worden toegevoegd, nieuwe functies worden gecreëerd en meer informatie zal beschikbaar zijn. Door de snelle uitbreiding van onze voorraad zijn sommige onderdelen mogelijk niet zichtbaar in onze online winkel. Als u iets zoekt dat nog niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Vanwege de complexiteit van het produceren, vinden, anciënniteit en de schaarste van sommige delen, zijn product foto’s niet altijd representatief.

Naast de verkoop van unieke, kwalitatief hoogwaardige producten voeren wij volledige/deel restauraties van voertuigen uit en kunnen we uw voertuig onderhouden om optimale prestaties te garanderen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in motorrevisie. Deel van het werk wordt uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf dat gebruik maakt van ultra moderne machines voor zeer nauwkeurig boren, honen en vlakken. Wij bereiden uw motor voor dmv het verwijderen al het vet, vuil, olie en verf waarna het machinaal werk wordt uitbesteed aan specialisten. Wij doen de eindmontage in eigen huis, met behulp van hoge-kwaliteit reproductie of NOS onderdelen. Dit proces duurt in de meeste gevallen niet langer dan 4 weken binnen een vaste prijs budget.

Uw bestelling wordt over de hele wereld worden verscheept. Vanzelfsprekend kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen. We zullen ook deelnemen aan diverse gerelateerde evenementen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief om uit te vinden waar.

Bedankt voor het bezoeken van onze website.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen tijdens kantooruren op + 31-413-289341.