Onze Werkplaats

Jeep-Dodge-Parts is, naast het hebben van de meest gebruiksvriendelijke webshop, specialist in het herstellen en reviseren van militaire motoren en deel- en volledige body-off restauraties.

Motorrevisie:

Onze motorrevisiedienst is een van de beste beschikbaar vandaag de dag. Het merendeel van de werkzaamheden wordt gedaan in onze eigen karakteristieke werkplaats uitgevoerd. Het mechanische werk wordt meestal uitbesteed een gespecialiseerde firma welke jaarlijks meer dan 20.000 motoren reviseerd. Dit bedrijf maakt gebruik van ultra moderne machines voor het boren, honen en vlakken van motoronderdelen. State of the art meetinrichtingen worden gebruikt waardoor het werk dat moet worden gedaan op een zeer hoog niveau wordt uitgevoerd. We hebben ervoor gekozen om dit deel van het werk uit te besteden om hoge kwaliteit motoren binnen een zeer korte tijdspanne te kunnen leveren. Motoren worden door ons volledig teruggebracht naar het blanke basismateriaal en inwendig gereinigd van alle olie en vet. Na het mechanische werk worden de motoren gespoten in speciale motor primer en uiteindelijk afgelakt in de juiste kleur.

Motorrevisie vereist olie, sealer, verf en vet. We hebben ook gekozen voor deze specifieke onderneming daar deze gebruik maakt van de meest milieuvriendelijke producten.

We zijn ook in staat om de motor van uw voertuig in en uit te bouwen zodat ook alle elementen welke met een goed draaiende motor de nodige aandacht krijgen.

We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat wij een van de beste revisie diensten leveren en dat is waarom onze motoren met een vol jaar garantie worden geleverd!

engine01 IMG_2655

Restauratie

Militaire voertuigen zijn er in vele vormen en maten. Allemaal in verschillende condities. Wij bieden een volledig restauratie dienst voor onze klanten. We hebben een aantal unieke voertuigen in het verleden gerestaureerd. Jeeps / Dodge / M8, zelfs motorfietsen en ga zo maar door.

Voertuigen die wij herstellen worden gezien als onze eigen voertuigen. Hoogwaardige producten worden gebruikt (of de originele producten worden hergebruikt) om het beste eindresultaat te behalen.

Zelfs klanten die nog geen eigenaar van een voertuig zijn kunnen  bij ons terecht. Wij zoeken binnen en buiten ons eigen netwerk naar beschikbare (project) voertuigen en adviseren onze klanten. Op deze manier helpen wij onze klanten om hun dromen werkelijkheid te maken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de diensten die wij leveren.