Onderhoud en Restauratie

Om uw Jeep, Dodge, GMC of elk ander militair voertuig in goede staat te houden heeft het regulier onderhoud nodig. Gebruik makend van het juiste gereedschap vergezeld met jarenlange ervaring zijn wij in staat uw voertuig in optimale conditie te houden. Daarnaast zijn wij in staat om herstelwerkzaamheden uit te voeren als uw voertuig onverhoopt defect is geraakt. Ook kunnen wij uw voertuig updaten met nieuwe, verbeterde producten waardoor de rijervaring optimaal blijft. Dit allemaal in onze eigen karakteristieke werkplaats.

Uiteraard voorzien wij in een ‘haal-en-breng’ service.

Wij doen ook full body-off restauraties. Onderdelen zullen zorgvuldig worden geïnspecteerd, zonodig gestraald en gesspoten met behulp van moderne roestwerende verf-oplossingen. Carrosserie gebeurt in ons eigen atelier met behulp van hoge-kwaliteit  reproductie panelen. MIG / TIG- en puntlassen wordt gebruikt om panelen te vervangen om de fabriek juiste specificaties zover mogelijk te benaderen. Lood wordt gebruikt om naden te vullen indien nodig. Plamuur wordt door ons niet toegepast daar dit niet af fabriek gebruikt werd. Onze klanten kunnen kiezen tussen het herstel waarbij zo veel mogelijk van het originele wordt gehandhaaft, of door simpelweg een onderdeel te vervangen met een reproductie onderdeel. Deze items worden geproduceerd met standaard fabrieksspecificaties. Het uiteindelijk opbouwen van een voertuig geschied zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats. Met uitzondering van een aantal zeer specialistische werkzaamheden welke worden uitbesteed aan specialisten welke hun niet voor de massa gaan, liefde hebben voor het vak en zeer nauwkeurig te werk gaan.

Elektrische circuits worden meestal vervangen door reproductie harnassen die een exacte kopie van het origineel zijn en een leven lang meegaan. Onze klanten kunnen kiezen hoe wij het voertuig weer opbouwen, welke kleuren te gebruiken, welke markeringen aangebracht worden en welke producten te gebruiken of te vervangen. Digitale foto’s  met hoge resolutie worden genomen tijdens de restauratie en online weergegeven in onze restauratie dagboek. Elke oplevering wordt geleverd inclusief een USB stick met daarop de afbeeldingen welke genomen zijn tijdens de restauratie.

Volledig gerestaureerde voertuigen worden standaard geleverd met een jaar onderhoud. Technische delen kunnen in overleg geleverd worden met vooraf overeengekomen garantietermijn.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We can make your dream come true.

side012